Za ogled te animacije potrebujete Flash Player ali pa vključite Javascript na vašem brskalniku
Organiziramo obisk seminarjev o dekorativnih betonih na sedežu družbe Ideal Work v Italiji.

Seminarji potekajo enkrat mesečno in obravnava...

več...
 
Projekti v izvajanju
več...
 
tiskan beton
Ko se nam zdijo gladke betonske površine predolgo- časne, klasične talne obloge pa predrage, predstav-ljajo tiskani betoni cenejšo in trajno alternativo.
Svežo, z barvo predhodno obdelano, betonsko površino z vtiskanjem posebnih poliuretanskih modelov, spre­menimo v razgiban tlak - imitacijo klasičnih talnih oblog: granitnih kock, lomljenega kamna, opeke …
Tiskani betoni izpolnjujejo estetske in statične zahteve, zato je njihova uporaba široka: od manj zahtevnih peš poti, dvorišč do zahtevnejših vozišč, parkirišč, obba­zenskih ploščadi...
Našo ponudbo tiskanih betonov smo popestrili z novimi modeli in paleto novih barv-z uporabo novih impregnacij in zaščitnih premazov je tiskan beton trajnejši in odporen na zmrzal in odtaljevalne soli.
Določeni modeli najnovejše generacije, so brez fug in pustijo na površini odtis strukture kamna (lomljen, štokan, žgan), opeke, starega lesa. Fuge (dilatacije) lahko vtiskamo poljubno z fugirnimi trakovi, ali pa se jih izvede z rezanjem po otrditvi betona. Novost predstavljajo tudi tankoslojne izvedbe z barvnimi polmernimi maltami (Micro-topping) in barvna osvežitev starega tiskanega betona (Freestyle).

Prospek tiskanih betonov v pdf obliki
Katalog modelov v pdf obliki
 
     
Copyright © 2006, Renova412 d.o.o. Tolmin